Om løven i hulen

De fleste vil si at jeg er en blid, utadvendt og kanskje noe sprø person. Men jeg kan nok ikke si meg helt enig i det. Av og til kan jeg være nokså sjenert, men det er vel heller en sjelden vare. Blid er jeg som regel, men i enkelte situasjoner kan jeg være nokså gretten og kanskje litt sur.

Som 18-åring ble jeg forent med mine fem beste venniner. På biblioteket på videregående ble fritimene brukt til mye fjas og mas, tull og tøys og vi fant fort ut at Bondpikene skulle vi kalles. Seks flotte øychicks vest i havet holder fremdeles sammen selv om noen er mer reiselystne enn andre.

PS2 og en haug med filmer gjør sitt til at jeg sovner om nettene og drømmene mine skal vi ikke bevege oss inn på. De er nokså bisarre i grunn. Det er en helt annen blogg.

Beina mine bruker mesteparten av dagen på rehabilitering mens resten av kroppen min sliter seg gjennom en tøff arbeidsdag på Rimi. På grunn av en sliten beinhinnebetennelse har jeg måttet gi opp drømmen om et proffliv. Er vel kanskje ikke bare det som gjør at jeg aldri har vært aktuell på noe landslag i fotball.

Hver sommer er jeg å finne på en av de møkkete banene på Ekeberg. Som en del av et miljø på 20 damer og 300-400 menn dømmer jeg under et av årets store begivenheter. Bare seks år til så kan jeg stolt se på mitt 10-års troll.

Mat spiser jeg hver dag, men ikke mer enn 1900 kalorier. Til tross for det er ikke en pose med Sørlands Chips å forakte.

Etter en livslang drøm om å bli journalist har jeg lagt de planene litt på is for å utforske meg selv, verden og mulighetene som er der ute. Det skal bli noen kjekke år, og jeg skal gjøre mitt beste for å holde dere oppdatert på hva jeg opplever 😉

Enjoy!!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: