Das Berlin tur

Her er et lite utvalg av foto tatt på tur i Tyskland. Alle foto er tatt av meg dersom du lurte.

De invalides gate

De invalides gate passet jo når vi trasket forbi. Det var flere tyske som snudde og kikket på oss. Lite visste de hva gaten betyr på norsk.

Mat må tilNei vi måtte jo ta oss tid til mat også. denne dagen er ikke noe unntak. Subway smakte det altså. Tror de fleste er enig om at dette var et blinkskudd :)

Passport sjekk

Men etter maten måtte passene stemples. Vi kunne ikke dra rundt i Berlin uten. Kostet en god del euro det ja. Men det koster å være turist.

Konsentrasjonsleir

Etter riktige stempler i passet fikk vi lov å dra litt rundt. Vi endte opp på Sachsenhausen en dag.

Trekløver i dyreparkenEtter en lang dag med mye trasking måtte vi jo slappe av litt. Selvsagt. Vi endte opp i dyreparken der vi traff på en god del interessante dyr.

Dyrisk

Nei, det var ikke bare vi jentene som var ekstremt trøtte etterhvert. Denne karen gjesper  minst like høyt som håret til Eli Hagen.

"Sex on the beach"

Så nå var det på tide med noen forfriskninger i form av Sex on the beach og en anelse flørting med servitøren som etterhvert visste hva vi ville ha.

Starbucks

Det var ikke sjeldent vi stoppet på Starbucks, og noen dager og morninger var dette mer trengt enn andre.

Sliten

Så etter er uke der vi alle var sein i seng, tidlig oppe og god i gassen, ble vi rimelig slitne etterhvert. Brillene erstattet sminken, men humøret var fremdeles på topp.

Håper disse bildene har vist litt av hva vi opplevde i Tyskland. Det var et flott sted, rotete, men flott. Vi tok uken på alvor, men hadde samtidig tid til litt morro. Kveldene brukte vi stort sett på ett av rommene, og vi jentene kom godt overens. Det er viktig å kose seg når en kan, og det gjorde vi fem til det fulle!!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: